Παρατάθηκε ο διαγωνισμός του ΑΔΜΗΕ για το Κέντρο Υψηλής Τάσης Ρουφ στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η δημοπράτηση για το έργο «Μελέτη, προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση (έργο με το κλειδί στο χέρι) ενός ΚΥΤ 400/150/20 kV στην περιοχή Ρουφ Αθηνών» μεταφέρθηκε για τις 3 Ιουλίου 2026 και η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών ορίστηκε για την ίδια ημέρα.

Αναθέτουσα Αρχή είναι ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.)

Η διαδικασία ανάθεσης του παρόντος έργου διενεργείται σε δύο Φάσεις:

  • Η Α’ Φάση του Διαγωνισμού, αποτελείται από το στάδιο υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους Οικονομικούς Φορείς, βάσει των πληροφοριών που παρέχονται δια της παρούσης.
  • Η Β΄ Φάση του Διαγωνισμού αποτελείται από δύο (2) Στάδια. Στα στάδια της Β’ φάσης δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι δεν αποκλείστηκαν κατά την Α’ Φάση. Στάδιο Ι: Πρόσκληση για υποβολή Αρχικής Τεχνικής Προσφοράς και Διαπραγμάτευση επ’ αυτής – Στάδιο ΙΙ: Πρόσκληση για υποβολή Δεσμευτικής Προσφοράς – Ανάθεση (επιλογή Αναδόχου).

Το κριτήριο για την ανάθεση του διαγωνισμού του ΑΔΜΗΕ είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση αποκλειστικά τη χαμηλότερη τιμή του έργου, κατόπιν διενέργειας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Το αντικείμενο του έργου

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η μελέτη, προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση (έργο με το κλειδί στο χέρι) ενός ΚΥΤ 400/150/20 kV στην περιοχή Ρουφ Αθηνών.

Δείτε Επίσης

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: νέος Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών ο Γιώργος Κώτσηρας

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών αναλαμβάνει ο Γιώργος…

Στα €58 η τιμή – στόχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Νέα αναβάθμιση από Santander Οι τέσσερις βασικοί πυλώνες στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου.

Σε νέα αναβάθμιση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της ΓΕΚ…

Ξεκινούν στην Κόρωνο οι εργασίες της 2ης Συνάντησης του Δικτύου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Νάξου

Με στόχο την ανάδειξη των προκλήσεων και των προοπτικών για μια ισόρροπη…

Εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στη Δήλο και στα μνημεία της

Η Πρωτοβουλία 21 και το Κέντρον Ερεύνης Φυσικής της Ατμοσφαίρας και Κλιματολογίας…