HomeΕιδήσεις

Παράδοση απορριμματοφόρου και κάδων συλλογής βιοαποβλήτων στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Η τελετή παράδοσης παραλαβής όπου έγινε και επίδειξη της λειτουργίας του απορριμματοφόρου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου

Παράδοση απορριμματοφόρου και κάδων συλλογής βιοαποβλήτων στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης που εφαρμόζει η Περιφέρεια σε όλους τους δήμους της Αττικής με στόχο τη διαμόρφωση μίας νέας καθημερινότητας στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων, μέσα και από την αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέδωσε  στον δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, ένα απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας και 90 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής όπου έγινε και επίδειξη της λειτουργίας του απορριμματοφόρου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Ο κ. Πατούλης εξήρε τον ρόλο των Δήμων στην προσπάθεια της Περιφέρειας να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανακύκλωσης με στόχο να δοθεί μία οριστική λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Απευθυνόμενος στο δήμαρχο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τους συνεργάτες του θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να “πιάσουν τόπο” τα νέα αυτά εργαλεία και να συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου και υγιέστερου περιβάλλοντος για τους πολίτες και τα παιδιά μας. «Ο εμπλουτισμός και η αναβάθμιση αυτών των υποδομών θα συμβάλει βέβαια και στην προσπάθεια που κάνουμε για να δημιουργήσουμε στην πράξη μία “πράσινη” Περιφέρεια, η οποία φιλοδοξούμε, τον επόμενο χρόνο, να αποτελέσει υπόδειγμα ορθής πρακτικής για άλλες περιφέρειες της χώρας αλλά και της Ευρώπης στο θέμα της διαχείρισης βιοαποβλήτων» τόνισε ο κ. Πατούλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ