Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Ιανουαρίου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2020, παρουσίασε μείωση 12,2% έναντι αύξησης 6,0% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2020 με το 2019.

Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία του μηνός Ιανουαρίου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2020, παρουσίασε μείωση 25,8%.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2020 – Ιανουαρίου 2021, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2019 – Ιανουαρίου 2020, παρουσίασε μείωση 13,4%, έναντι αύξησης 0,2% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Δείτε Επίσης

Data4: Εγκαινίασε δεύτερο data center κοντά στη Βαρσοβία – Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030

Το δεύτερο data center στο επεκτεινόμενο campus της στο Jawczyce, στον δήμο…

Θεσσαλονίκη: Ξηλώνεται η άσφαλτος για να «γεννηθεί» η νέα πλατεία Ελευθερίας

Οι μπουλντόζες άρχισαν να ξηλώνουν από το πρωί την άσφαλτο στην πλατεία…

Ένα ανοιχτό πάρκο άθλησης στον δήμο Ιλίου

Ένας ανοιχτός χώρος άθλησης έχει παραδοθεί από προχτές Τρίτη στους κατοίκους του…

Ανακοίνωση 12 περιβαλλοντικών οργανώσεων για τις ρυθμίσεις σε περιοχές Natura 2000 στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο ΥΠΕΝ

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ANIMA, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ΑΡΧΕΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική…