Η Eurobank Ergasias ανακοίνωσε ότι το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου επί των κοινών μετοχών της Εταιρείας που κατείχε έμμεσα η «Helicon Investments Limited», υπερέβη στις 27.01.2021 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, περιλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Helicon στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας διαμορφώθηκε σε 5,01%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 185.951.550 δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της Εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που έλαβε η Εταιρεία από την Helicon, υπερέβη στις 27.01.2021 του ορίου του 5% επί του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, εξαιρουμένων των δικαιωμάτων ψήφου του ΤΧΣ, καθώς το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Helicon στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας διαμορφώθηκε σε 5,08%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 185.951.550 δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της Εταιρείας.

Δείτε Επίσης

Τα ορόσημα για το ψηφιακό ευρώ, τι θα αλλάξει στις συναλλαγές

Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ κινείται σταθερά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα…

Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός για την προμήθεια 2.600 κάδων απορριμμάτων – Πλένονται 7.000 κάδοι της πράσινης γραμμής στον Δ.Θεσσαλονίκης

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων, διαφορετικών τύπων και…

Θεσσαλονίκη: Ξηλώνεται η άσφαλτος για να «γεννηθεί» η νέα πλατεία Ελευθερίας

Οι μπουλντόζες άρχισαν να ξηλώνουν από το πρωί την άσφαλτο στην πλατεία…

Ένα ανοιχτό πάρκο άθλησης στον δήμο Ιλίου

Ένας ανοιχτός χώρος άθλησης έχει παραδοθεί από προχτές Τρίτη στους κατοίκους του…