Αίτημα προς το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για χρηματοδότηση του έργου εκσυγχρονισμού των αντλιοστασίων τουυπέβαλε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης.

Το αίτημα κατατέθηκε καθώς πολλά από τα αντλιοστάσια του ΟΑΚ έχουν υποστεί φθορές και παρουσιάζουν προβλήματα λειτουργίας, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού, οι παρεμβάσεις να κρίνονται απολύτως αναγκαίες.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ‘Αρης Παπαδογιάννηςσυνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποίησε αυτοψία στα αντλιοστάσια Μυλωνιανών, Πατελαρίου, Γερανίου και Βλητέ.

Κατά την αυτοψία τα στελέχη του ΟΑΚ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εικόνα των αντλιοστασίων, ενώ σε γραπτή του δήλωση ο κ. Παπαδογιάννης επισημαίνει την ανάγκη οι παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην δήλωση του, «έχουμε υποβάλλει ένα αρκετά ώριμο και τεκμηριωμένο αίτημα για χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε αυτές τις μονάδες. Θα επανέλθουμε, καθώς όπως διαπιστώσαμε, οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και επιτακτικές. Οι μονάδες αυτές αποτελούν πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του ΟΑΚ αλλά και απαραίτητα εργαλεία για την λειτουργία μας».

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε Επίσης

Νέος κύκλος αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διαχείριση Έργων Υποδομών και Κατασκευών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Επαγγελματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών…

ΑΑΔΕ: Και μισθωτοί του Δημοσίου στο ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς

Επεκτείνεται η δυνατότητα υπαγωγής στον ειδικό τρόπο φορολόγησης του άρθρου 5Γ του…

Fraport Greece: Απολύτως αβάσιμες και καθ’ ολοκληρία προσχηματικές οι αιτιάσεις της Ryanair

  Ανακοίνωση εξέδωσε η Fraport Greece απαντώντας στις αιτιάσεις στη Ryanair για…

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 13 Μαΐου

Εικοσιτετράωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 13 Μαΐου 2026 κήρυξε η ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα, η…