Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Απευθείας ανάθεση για την παράθεση catering για τη…
Απευθείας ανάθεση για την παράθεση catering για τη συμμετοχή της Π.Ε. Κοζάνης στο πλαίσιο της ετήσιας επετειακής εκδήλωσης του Μνημόσυνου του Ολοκαυτώματος της Μαρτυρικής Κοινότητας Ερμακιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2026 στην Ερμακιά Εορδαίας
- 08 Μαΐου 2026, 06:03
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: Αποφαση «διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας του άρθρου 27…
ΑΠΟΦΑΣΗ «Διακήρυξης Ανοιχτής Διαδικασίας του άρθρου 27 του ν. 4412/16 μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για τη Σύναψη Συμφωνίας Πλαίσιο Χρονικής Διάρκειας Δώδεκα (12) Μηνών με Αντικείμενο την Παροχή Υπηρεσιών Επισκευής Συστήματος Έδρασης Σιδηροτροχιών Ανελκυστήρα SYNCROLIFT του Ναυστάθμου Σαλαμίνας (ΝΣ), Έναντι Εκτιμώμενης Αξίας Εκατόν Είκοσι Χιλιάδων (120.000,00€) Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων και απαλλασσόμενου ΦΠΑ)»
- 08 Μαΐου 2026, 06:02
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ: Περίληψη διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας με…
Περίληψη διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας με προφορικές προσφορές για την εκμίσθωση του δικαιώματος απλής χρήσης και εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος αιγιαλού, επιφανείας 160,00 τ.μ., στη θέση Λουτρά Σουβάλας (B΄ Τμήμα) της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος Αίγινας.
- 05 Μαΐου 2026, 15:38