Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκο, είχε στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επισκέφθηκε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Στη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της παράκαμψης του Πεταλιδίου, στον δρόμο Τζάνε – Καλαμάκι, ενώ συζητήθηκαν επίσης τροποποιήσεις στο φετινό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, καθώς και άλλα ζητήματα σχετικά με νέα έργα.
Ο κ. Νίκας ενημερώθηκε από τον γενικό γραμματέα ότι πιστώθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ακόμα 6,5 εκατομμύρια ευρώ για πληρωμές των υποχρεώσεών της, ενώ από την πλευρά του Περιφερειάρχη έγινε η εκτίμηση ότι μέσα στον μήνα θα γίνει δυνατό να εξοφληθούν οι εργολάβοι.
Πηγή: ertnews