Αυτοψία στο χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες για την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων και του ΧΥΤΥ Αμαρίου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μανώλης Γραφάκος.

Ο κ. Γραφάκος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αμαρίου, Παντελή Μουρτζανό, τον Πρόεδρο Ε.Σ.Δ.Α.Κ, Ζαχαρία Καλογεράκη, καθώς και την Πρόεδρο της ΑΜΑΡΙ Μ.Α.Ε. – Ο.Τ.Α., Στέλλα Βασιλάκη, ενημερώθηκε αναλυτικά για την εξέλιξη του έργου από στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και της αναδόχου εταιρίας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί αρχές του νέου έτους, οπότε και θα ξεκινήσει η εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία.

Δείτε Επίσης

Ένα ανοιχτό πάρκο άθλησης στον δήμο Ιλίου

Ένας ανοιχτός χώρος άθλησης έχει παραδοθεί από προχτές Τρίτη στους κατοίκους του…

Ιδιωτικά δίκτυα 5G: Η νέα στρατηγική υποδομή για τις επιχειρήσεις

Η ανάπτυξη ιδιωτικών δικτύων 5G αναδεικνύεται ως μία από τις πιο καθοριστικές…

Ανακοίνωση 12 περιβαλλοντικών οργανώσεων για τις ρυθμίσεις σε περιοχές Natura 2000 στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο ΥΠΕΝ

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ANIMA, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ΑΡΧΕΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική…

Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός για την προμήθεια 2.600 κάδων απορριμμάτων – Πλένονται 7.000 κάδοι της πράσινης γραμμής στον Δ.Θεσσαλονίκης

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων, διαφορετικών τύπων και…